INTERREG_logos.jpg

B2B-Smaakmarkt   

het trefpunt voor voedingsbedrijven

DIGITAAL - 21/09/2020

0 1

CONCEPT

 

Bezoek de eerste digitale vakbeurs die lokale voeding centraal plaatst. Bijna honderd hoeve- en streekproducenten laten je virtueel proeven van West- en Oost-Vlaanderen. 

Na de succesvolle editie vorig jaar in Kortrijk [aftermovie] stond in maart 2020 een B2B-Smaakmarkt in Gent op de planning. Het coronavirus besliste er anders over. Van uitstel naar september kwam geen afgelasting: de beurs schakelde snel naar een digitaal alternatief. Via dit platform maak je kennis met de gepassioneerde verhalen die de B2B-Smaakmarkt typeren. Elke producent stelt er zichzelf en zijn producten aan je voor. Filter op regio en type product en je vindt wat je zoekt: lokale, natuurlijke, verrassende producten met een verhaal. 

Je bent  chef-kok, food-professional, grossist, aankoper, eigenaar van een horeca-, delicatesse- of retailzaak,... en op zoek naar ambachtelijk, natuurlijk en/of lokaal lekkers? Verken de eerste digitale B2B-Smaakmarkt. 

Heb je concrete interesse in bepaalde producten? Aarzel niet, contacteer de producent en vraag jouw stalen aan. 

 

Grijp als professional in de sector deze kans bij uitstek om de smakelijkste producten van West- en Oost-Vlaanderen te ontdekken. 

 

0 2

PRAKTISCHE INFO

bijna 100 video's
Vanaf maandag
21/09/2020
Interesse? Leg contact, breng een bezoek en ontvang je gratis stalen
Gericht op food
professionals
 

0 3

ORGANISATOREN EN PARTNERS

REFRAME

‘Lekker. Lokaal. Natuurlijk!’ maakt het voor lokale producenten mogelijk om op een eerlijke en eenvoudige manier hun smaakvolle kwaliteitsproducten aan de bezoekers van grootkeukens aan te bieden.

Logobanner alle partners.jpg
Met de steun van:
 
 

0 4

CONTACT

WEST-VLAANDEREN
POM West-Vlaanderen
info@100procentwest-vlaams.be
OOST-VLAANDEREN
EROV
carolien.ongena@erov.be
HOGESCHOOL VIVES
evert.vanneste@vives.be
WEST-VLAANDEREN
INAGRO
tijl.labeeuw@inagro.be