B2B-smaakmarkt 30-03-2020 Gent 

het trefpunt voor voedingsbedrijven

0 1

CONCEPT

Je bent  chef-kok, food-professional, grossist, aankoper, eigenaar van een horeca-, delicatesse- of retailzaak... en op zoek naar ambachtelijk, natuurlijk en/of lokaal lekkers?

 


Een B2b-smaakmarkt is de ideale gelegenheid om nieuwe voedingsproducten te vinden voor in jouw zaak of keuken.

 

Gepassioneerde vaklui stellen op deze business-to-businessbeurs trots en vol enthousiasme hun delicatessen aan je voor. Zo leer je het verhaal achter het product kennen tijdens een eerste persoonlijk contact in een gemoedelijk kader.

 

Wie weet vormt dit eerste gesprek de basis voor een nieuwe en duurzame zakenrelatie.

 

Grijp als professional in de sector deze kans bij uitstek om de smakelijkste producten van West- en Oost-Vlaanderen te ontdekken. 

Aarzel niet en registreer je bezoek!

 

0 2

MORE INFO

> 100
exhibitors
Monday
30/03/2019
Ghelamco Arena 
BUSINESS LOUNGE
FREE
ENTRANCE
Visit
14:00 - 19:00
Only for food
professionals

5x niet te missen (must sees):

 • Ga een persoonlijk gesprek aan met karaktervolle, authentieke en artisanale producenten die u zelden tegenkomt op grote voedingsbeurzen.
   

 • Kies bewust voor een beperkt aantal schakels in de voedingsketen en heerlijke producten uit eigen regio. Speel in op de consumptietrends en de vraag van de ecologisch bewuste consument.
   

 • Krijg tijd. De exposanten maken tijd voor u en luisteren naar uw verhaal. Onderzoek samen of hun producten die de tijd kregen om te groeien/rijpen/… in uw concept passen.
   

 • Leer alles over Espresso en Slow Coffee zetmethodes tijdens de baristademo. Smelt voor de heerlijke geurende lokale koffie, en de cafeïneboost.
   

 • Stir, shake en throw! Cocktails maken enkel show? Jente Gees bartender van The Pharmacy Antwerp onthult de geheimen van een goede cocktail.

 

0 3

INSPIRATION

 

0 4

PARTNERS

Reframe

‘Lekker. Lokaal. Natuurlijk!’ maakt het voor lokale producenten mogelijk om op een eerlijke en eenvoudige manier hun smaakvolle kwaliteitsproducten aan de bezoekers van grootkeukens aan te bieden.

 

0 5

CONTACT

WEST-VLAANDEREN
POM West-Vlaanderen
info@100procentwest-vlaams.be
OOST-VLAANDEREN
EROV
carolien.ongena@erov.be
HOGESCHOOL VIVES
gaël.staelens@vives.be
 

© 2020 POM West-Vlaanderen with Wix.com

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Gray Instagram Icon